Type of accommodation

More options

San Lorenzo al Mare

Torre Paponi

Torre Paponi

San Lorenzo al Mare, Imperia

Een klein dorp tussen de olijfgroeves

Maak een wandeling langs het smalle pad en bewonder de historische gebouwen

Reistips

Reistips

Torre Paponi ligt idyllisch tussen de olijfgroeves en bezoekers kunnen hier een fijne wandeling maken door het dorp. Op een mooi aangelegd pad en een goed aangegeven route door het dorp, kunt u de gebouwen bewonderen uit verschillende tijdperken.

Ook de moeite van een bezoek waard is de bron uit de 13de eeuw en de kleine kapel uit de 14de eeuw.

Proef de culinaire delicatessen uit het dorp en de regionale wijnen en olijvenproducten.

Als u graag bezig blijft, dan kunt u een van de vele wandel- en fietspaden ontdekken rond het dorp. Daarnaast kunt u het strand en de kustplaats San Lorenzo al Mare binnen een paar minuten met de auto bereiken.

Geschiedenis

Geschiedenis

Torre Paponi is een dorp in de gemeente San Lorenzo al Mare, in de provincie Imperia. In de vroege middeleeuwen werd Torre Paponi bij de provincie Imperia gevoegd en werd het deel van de gemeente San Lorenzo al Mare.

Hoe te bereiken

Hoe te bereiken

Torre Paponi hoort bij de gemeente San Lorenzo al Mare en is een dorp in de provincie Imperia, gelegen in de regio Ligurië. In de buurt van Torre Paponi zijn verschillende andere dorpen te vinden zoals Pietrabruna (4,6 kilometer), Civezza (9,4 kilometer) en Boscomare (4,6 kilometer). Vanuit de richting Genua, neemt u de afslag vanaf de snelweg voor Imperia Ovest en dan volgt u de SS1. Daarna neemt u de Via Pietrabruna (SP45) tot aan Torre Paponi.

© 2000 - 2022 BlumenRiviera GmbH Vakantiehuizen & accommodatie huur in Ligurië

Fouten en wijzigingen voorbehouden, aanbod geheel vrijblijvend..

Last Update: 17.04.2018 01:05:46