Pieve Ligure

Genova

Gebouwd op een klif, pittoresk gelegen aan de Golfo Paradiso

De stad heeft niet alleen prachtig uitzicht over zee

Bezoek een van de vele goede restaurants, en onze dichtstbijzijnde vakantie-accommodaties liggen in Recco en Zoagli, niet ver van Portofino vandaan.

U vindt hier de barokke Parrocchia di San Michele Arcangelo kerk uit de zeventiende eeuw en het Oratorio di SantÂ’Antonio Abate met een triptiek van Francesco Sacchi uit de zestiende eeuw.

Dennen, orchideeën en cipresbomen groeien rond Pieve Ligure. Het jaarlijkse Sagra Della Mimosa vindt plaats op de tweede zondag in februari.

Volgens verschillende onderzoekstudies, bestond deze plaats al in de oudheid. Het rumoer is dat in die tijd in deze regio er maar liefst drie hospices voor pelgrims waren en de overblijfselen van een van deze ‘San Giacomo’ kan vandaag de dag worden bekeken, de tweede was gelegen vlakbij de Santa Croce kerk en de derde was waarschijnlijk de kerk zelf.

Pieve Ligure is 3,4 vierkante kilometer groot en biedt voornamelijk rotskust voor onze vakantiegangers.

Een kiezelstrand voor strandvakantieliefhebbers aan de Via Roma, met lido’s en helder water en omringd met veelkleurige vissersbootjes is een perfecte plek om de snorkelen.

U vindt in Pieve Ligure oude ‘Creuza’, oude laantjes die door de plaatsen heen kronkelen of commerciële routes die zelfs tot aan de Monte Santa Croce (518 meter boven de zeespiegel) lopen. meer Vakantie appartement - Vakantiehuizen in Pieve Ligure

BlumenRiviera GmbH

Vakantiehuizen & accommodatie huur in Ligurië

Ossannastraße 7
80999 München
Duitsland
0049 170 48 58 68 6
info@blumenriviera.de

11 Jan - 14 Okt | Ma - Wo & Vr - Za: 10 - 19 uur, Zo: 12 - 18 uur
15 Okt - 10 Jan | Ma - Do: 14 - 18 uur

© 2000 - 2018 BlumenRiviera GmbH Vakantiehuizen & accommodatie huur in Ligurië

Fouten en wijzigingen voorbehouden, aanbod geheel vrijblijvend.

       
Last Update: 15.04.2018 21:02:01