Dit kwartaal behoort tot de stad  
Onzo

Costa

Onzo, Savona

Dit is een charmant dorp in een pittoreske natuurlijke omgeving

Het is een ideaal uitgangspunt voor veel tochten en activiteiten

Vanuit Costa kunt u genieten van een magnifiek uitzicht over de kust en de zee. U kunt (berg)wandel- en fietstochten maken door de omringende heuvels en bergregio’s. Daarnaast kunt u de typische Ligurische specialiteiten proeven en u laten verwennen met culinaire delicatessen. Binnen een paar minuten met de auto kunt u ook bij de kust komen en andere zwemfaciliteiten.

Costa is een dorp in de gemeente Onzo. Het werd in de vroege middeleeuwen bij de provincie Savona gevoegd en overgedragen in de handen van de Markies van Clavesana. In de late middeleeuwen werd Costa deel van de gemeente Onzo.

Costa hoort bij de gemeente Onzo en is een dorp in de provincie Savona, gelegen in de regio Ligurië. In de buurt van Costa zijn er verschillende andere dorpen zoals Testico (4,1 kilometer), Poggio (1,4 kilometer) en Duranti (5,7 kilometer). Vanuit de richting Genua neemt u de afslag op de snelweg voor Andora en volgt u de SP13 in de buurt van Testico tot aan uw bestemming.meer Vakantie appartement - Vakantiehuizen in Costa

BlumenRiviera GmbH

Vakantiehuizen & accommodatie huur in Ligurië

Ossannastraße 7
80999 München
Duitsland
0049 170 48 58 68 6
info@blumenriviera.de

11 Jan - 14 Okt | Ma - Wo & Vr - Za: 10 - 19 uur, Zo: 12 - 18 uur
15 Okt - 10 Jan | Ma - Do: 14 - 18 uur

© 2000 - 2019 BlumenRiviera GmbH Vakantiehuizen & accommodatie huur in Ligurië

Fouten en wijzigingen voorbehouden, aanbod geheel vrijblijvend.