Type of accommodation

More options

Imperia (City)

Een vissersboot in een haven van Porto Maurizio, Imperia Een mooie haven van Imperia, Porto Maurizio met palmbomen Een prachtig uitzicht op zee in Imperia, Porto Maurizio Uitzicht op een strand in Imperia, Porto Maurizio Wapen van Imperia, Liguria Church Ave Maris Stella in het centrum van Imperia Mooie zeezicht Imperia, Porto Maurizio in Ligurië Een romantische straat in Imperia, Porto Maurizio Een straat met fietsen naast een haven van Imperia Een mooi restaurant in het centrum van Imperia, Porto Maurizio Mensen genieten van de zon in de zandstrand van Imperia

Porto Maurizio

Imperia (City), Imperia

Reistips

Reistips

Dit district kan worden gevonden in Ponente dat deel uitmaakt van Impero en het strekt zich uit langs de kust van de Ligurische Zee. De stranden en de haven zijn een welkome afwisseling voor de drukte van de stad. U kunt hier mooie wandelingen maken over de promenade.

Bent u nog steeds op zoek naar de perfecte vakantie-accommodatie? In Porto Maurizio vindt u mooie vakantiehuizen en vakantie-appartementen die ideaal zijn voor ontspanning. Het oude stadscentrum werd gebouwd rond de San Maurizio kathedraal. Het werd in 1781 gebouwd in neoklassieke stijl door de architect Gaetano Cantoni. Naast deze kathedraal zijn er ook veel andere attracties in Porto Maurizio. Op de plaats waar vroeger het Palazzo Comunale stond, is tegenwoordig het Pinacoteca Civica te vinden (woensdag – zaterdag van 16:00 tot 19:00 uur) en het Museo Navale Internazionale del Ponente Ligure (woensdag, zaterdag 15:30 – 19:00 uur). Vanaf het plein van de San Pietro Kerk en het Convento di S. Chiara kunt u een prachtig uitzicht hebben over de omgeving. Vanuit hier kunt u ook mooie tochten maken naar het achterland. Het is ook een paradijs voor sportliefhebbers.

Geschiedenis

Geschiedenis

Naast Oneglia is Porto Maurizio ook een district van Imperia. Het wordt gezien als het mooiere district. Het ligt trots op de Paraiso heuvel in Imperia. Het werd al de hoofdstad van de westelijke Riviera in 1241 en vanaf 1861 die provinciale hoofdstad van het Italiaanse rijk. In oktober 1923 werd de provinciestad Imperia gevormd uit de unificatie van voorheen onafhankelijke gemeentes in Oneglia en Porto Maurizio.

Hoe te bereiken

Hoe te bereiken

Porto Maurizio hoort bij de gemeente Imperia en is een dorp in de provincie Imperia, gelegen in de regio Ligurië. In de buurt van Porto Maurizio zijn verschillende andere dorpen te vinden zoals Poggi (5,3 kilometer), Caramagna Ligure (2,9 kilometer) en Borgo Sant Agata (5,8 kilometer). Vanuit de richting Genua, neemt u vanaf de snelweg de afslag voor Imperia Ovest en dan volgt u de Via Tommaso Littardi naar Strada Colla in de richting van Strada Private Giudice.

© 2000 - 2022 BlumenRiviera GmbH Vakantiehuizen & accommodatie huur in Ligurië

Fouten en wijzigingen voorbehouden, aanbod geheel vrijblijvend..

Last Update: 17.04.2018 01:05:46