Dit kwartaal behoort tot de stad  
Imperia (City)

Dit is een rustig bergdorp met veel mogelijkheden voor excursies

Vanuit Piani, zult u binnen een paar minuten zowel het strand en de kust kunnen bereiken als het bergachtige achterland

Het kleine dorp biedt zijn bezoekers een optimale combinatie van ontspanning en ruimte. De vele paden zijn ideaal om te bergwandelen en mountainbiken. Het dorp is een ideale basis voor iedereen die graag vlakbij het centrum is en ook rust zoekt. In Prati Piani gaat het om het bergklimaat. In de zomer is de vochtigheidsgraad een stuk minder in Piani dan aan de kust en op het strand.

Er is een kleine supermarkt, direct aan de weg richting Dolcedo. Daarnaast werd er niet zo lang gelegen ook een kartbaan aangelegd aan de rand van het dorp. Er is een klein restaurant tussen de olijfbomen dat een dagelijkse variëteit aan lekkere gerechten aanbiedt, zoals Antipasti, Primo’s, Secundo’s en hoofdgerechten. Veel gerechten worden met lokale producten van het platteland bereid. U kunt ook van een lekkere cappuccino genieten op het zonnige terras voor het restaurant en volop van uw vakantie genieten.

In het centrum van Piani ligt de ‘Santuario di Nostra Signora’ kerk uit de 14de eeuw. Maria-Hemelvaart wordt gevierd op 15 augustus.

Piani maakt deel uit van de gemeente Imperia. Het kleine dorp ligt aan de rand van de oude stad Porto Maurizio. Het kleine dorp werd al in de middeleeuwen bewoond.

Piani hoort bij de gemeente Imperia en is een dorp in de provincie Imperia, gelegen in de regio Ligurië. Vanuit de richting Genua/Nizza, neemt u de afslag voor Imperia Ovest vanaf de snelweg. Hierna slaat u rechtsaf richting Piani/Dolcedo en volgt u de weg tot aan de rotonde. Hier neemt u de derde afslag richting Piani en gaat u de brug over. Dan bent u in Piani.meer Vakantie appartement - Vakantiehuizen in Piani

BlumenRiviera GmbH

Vakantiehuizen & accommodatie huur in Ligurië

Ossannastraße 7
80999 München
Duitsland
0049 170 48 58 68 6
info@blumenriviera.de

11 Jan - 14 Okt | Ma - Wo & Vr - Za: 10 - 19 uur, Zo: 12 - 18 uur
15 Okt - 10 Jan | Ma - Do: 14 - 18 uur

© 2000 - 2018 BlumenRiviera GmbH Vakantiehuizen & accommodatie huur in Ligurië

Fouten en wijzigingen voorbehouden, aanbod geheel vrijblijvend.

       
Last Update: 15.04.2018 21:02:01