Type of accommodation

More options

Imperia (City)

Caramagna

Caramagna

Imperia (City), Imperia

Caramagna is een mooie plaats die bij Imperia hoort

De ideale locatie tussen het achterland en de stad zorgt ervoor dat de omgeving veel mogelijkheden voor excursies heeft

Reistips

Reistips

U kunt ontspannen wandelingen maken en ook fysiek meer inspannende bergwandelingen van Caramagna naar het achterland. Ook beloven de nabijgelegen dorpen zoals Dolcedo, fijne herinneringen voor vakantiegangers. Fietstochten zijn ook erg aan te raden. De Pista Ciclabile is ook niet ver weg van Caramagna. Als u hier bent, dan kunt u gemakkelijk langs de kust fietsen en van het prachtige uitzicht genieten.

De twee districten in Imperia, Oneglia en Porto Maurizio zijn gemakkelijk te bereiken. Deze districten zijn erg aantrekkelijk, met allerlei soorten zand-, kiezel- en rotsstranden die ideaal zijn om te zonnebaden en voor watersport. Er zijn ook romantische straatjes, veel winkelmogelijkheden, restaurants, café’s en alles wat een toerist maar te wensen kan hebben.

Caramagna ligt niet alleen op een erg gunstige locatie, die het mogelijk maakt om veel tochten te maken door de omringende regio, maar het heeft ook zelf iets te bieden. Het heeft winkels, een supermarkt, typische bars en een pizzeria met een biertuin. Entertainment in de avond, vooral tijdens de zomermaanden, is er ook te vinden. Op de speelplaats zal een Ligurisch feest met muziek eenieder aan het dansen krijgen. Geen enkele vakantieganger mag zo’n avond missen!

Geschiedenis

Geschiedenis

Caramagna is deel van de grote kuststad Imperia. Caramagna is erg aantrekkelijk vanwege de centrale ligging tussen de stad en het achterland. Door de gunstige ligging van het dorp is het mogelijk om het achterland binnen een paar minuten te bereiken en ook de kust van Imperia. Het dorp werd al vroeg een nederzetting en het werd in de 12de eeuw bij de gemeente Imperia gevoegd. Caramagna was betrokken bij de onenigheid tussen de verschillende plaatsen in Imperia. Het was pas bij het opzetten van een gezamenlijke gemeenteraad dat het mogelijk werd om de vijandigheden te beëindigen in 1923.

Hoe te bereiken

Hoe te bereiken

Caramagna hoort bij de gemeente Imperia en is een dorp in de provincie Imperia, gelegen in de regio Ligurië. Er zijn verschillende andere dorpen in de buurt van Caramagna bijvoorbeeld Dolcedo (5,1 kilometer), Isolalunga (4,5 kilometer) en Torrazza (8 kilometer). Vanuit de richting Genua, neemt u vanaf de snelweg de afslag voor Imperia Ovest. Dan volgt u de Via Tommaso Littardi tot aan Strada La Colla, daarna volgt u de SP41 en de Via Caramagna tot aan Via Moltedo.

© 2000 - 2019 BlumenRiviera GmbH Vakantiehuizen & accommodatie huur in Ligurië

Fouten en wijzigingen voorbehouden, aanbod geheel vrijblijvend..

Last Update: 17.04.2018 01:05:46