Fiumaretta

La Spezia

Dit is een rustige plaats met mooie zandstranden

U kunt niet alleen ontspannen op het strand, maar ook een groot aantal wateractiviteiten uitproberen

Omdat het zout water in Fiumarette bijzonder schoon en goed is, is het ideaal voor watersporten zoals zeilen en surfen. Het winderige klimaat brengt het hele jaar door windsurfers naar het gebied. Kanoërs kunnen van hun paradijs genieten langs de kust richting Fiascherino en Tellaro tussen Punta Bianca en Punta Corvo. U kunt een grote verscheidenheid aan verborgen mooie stranden ontdekken aan de andere kant van het estuarium. Fiumaretta is deel van het Monte Marcella Magra natuurgebied, een landschap met flora en fauna gekenmerkt door de natuurlijkheid.

De hele regio staat bekend om zijn visgerechten in verschillende variaties. Meestal worden er groenten bij geserveerd. Ook is er een variëteit aan gebak uit de regio te vinden in de meeste café’s en restaurants.

Fiumaretta combineert natuur met de stad en water met land en heeft erg veel faciliteiten te bieden voor iedere bezoeker die een vakantiehuis huurt.

Het dorp is gelegen op de oevers van de Magra rivier en aan de Ligurische kust en dat is de reden waarom het zo populair is onder vakantiegangers. Het mooie, groene landschap van de plaats en de goedonderhouden zandstranden zijn een perfecte plek om te ontspannen. Het dorp werd gesticht in 1855 nadat het gebied werd drooggelegd en het is een belangrijk deel van de regio geworden.

Fiumaretta is een stad in de provincie La Spezia, gelegen in de regio Ligurië. Er zijn verschillende andere dorpen in de buurt van Fiumaretta zoals Bocca di Magra (3,8 kilometer), Ameglia (4 kilometer) en Dogana (6 kilometer). Vanuit de richting Genua, neemt u de afslag vanaf de snelweg voor Sarzana en volg dan de SS1 totdat de Viale 25 Aprile naar rechts gaat. U volgt dan deze weg totdat u rechtsaf slaat voor Fiumaretta.meer Vakantie appartement - Vakantiehuizen in Fiumaretta

BlumenRiviera GmbH

Vakantiehuizen & accommodatie huur in Ligurië

Ossannastraße 7
80999 München
Duitsland
0049 170 48 58 68 6
info@blumenriviera.de

11 Jan - 14 Okt | Ma - Wo & Vr - Za: 10 - 19 uur, Zo: 12 - 18 uur
15 Okt - 10 Jan | Ma - Do: 14 - 18 uur

© 2000 - 2018 BlumenRiviera GmbH Vakantiehuizen & accommodatie huur in Ligurië

Fouten en wijzigingen voorbehouden, aanbod geheel vrijblijvend.

       
Last Update: 15.04.2018 21:02:01