Type of accommodation

More options

Dolcedo

Prela Castello

Prela Castello

Dolcedo, Imperia

Dit is een bergdorp met middeleeuwse charme

Kom en ontdek de oude kasteelruïnes en maak een tocht door de adembenemende natuur

Reistips

Reistips

Prela Castello heeft een prachtige diversiteit. Bezoekers die graag de geschiedenis in duiken moeten zeker de fascinerende en goedonderhouden parochiekerk bezoeken die dateert uit de 12de eeuw. De ruïnes van het kasteel uit de middeleeuwen moet u ook zeker bezoeken. Kapelletjes uit oude tijden en de kleine, middeleeuwse dorpskern bieden een unieke charme. Voor wie graag unieke dingen ziet, kan een bezoek brengen aan de oude olijfmolens en de talrijke bergwandel- en fietspaden rond het dorp. Natuurliefhebbers zullen ook aan hun trekken komen in Prela Castello. Wie liever gaat zwemmen in de zee kan dat ook doen, want de kustplaatsen in Ligurië liggen op maar een paar minuten afstand met de auto. Er is altijd iets te doen voor iedere bezoeker in deze plaats.

Geschiedenis

Geschiedenis

Prela Castello is een klein dorp in de provincie Imperia. Het dorp is eeuwenoud en er werd al vroeg een nederzetting gevormd. Tijdens de vroege middeleeuwen werd Prela Castello deel van de gemeente van Imperia’s provinciehoofdstad. Door de strategisch gunstige ligging werd er een verdedigingswerk gebouwd in Prela Castello dat het dorp moest beschermen tegen de aanvallen van piraten en andere vijanden.

Hoe te bereiken

Hoe te bereiken

Prela Castello hoort bij de gemeente Dolcedo en is een van de dorpen in de provincie Imperia, gelegen in de regio Ligurië. Er zijn verschillende andere dorpen in de buurt van Prela Castello zoals Pantasina (2,5 kilometer), Pianavia (0,9 kilometer) en Vasia (2,9 kilometer). Vanuit de richting Genua, neemt u de afslag vanaf de snelweg voor Imperia Ovest. Volg de Strada Colla en dan de SP40 tot aan Prela Castello.

© 2000 - 2019 BlumenRiviera GmbH Vakantiehuizen & accommodatie huur in Ligurië

Fouten en wijzigingen voorbehouden, aanbod geheel vrijblijvend..

Last Update: 17.04.2018 01:05:46