Dit kwartaal behoort tot de stad  
Dolcedo

Isolalunga

Dolcedo, Imperia

Dit is een pittoresk, middeleeuws dorp aan de kust

U kunt veel activiteiten doen met Isolalunga als uitgangspunt

Daarnaast kunt u ook veel mooie dagtochten maken naar het achterland vanuit deze plaats omdat de paden erg geschikt zijn voor verschillende wandelingen en fietstochten. Of als u liever gewoon ontspant, dan kunt u een avond doorbrengen in ‘Bar Lume’ en een aantal regionale specialiteiten uitproberen zoals olijven, wijnen en nog veel meer.

Het is niet voor niets dat het dorp de naam kreeg Isolalunga ‘Il sola lunga’ – ‘de lange zon’. Het dorp profiteert de hele dag van de warme zonnestralen. Isolalunga ligt op de oostelijke hellingen van de Prino vallei en de zon schijnt over het hele dorp. Isolalunga is een typisch bergdorp, net als in veel andere dorpen liggen de huizen dicht langs elkaar. Vroeger werd dit zo gedaan om de inwoners te beschermen tegen de piraten. De oude straatjes hebben hun eigen speciale sfeer en u moet er zeker rondwandelen. De pittoreske huizen zijn gebouwd van natuursteen, het mooie panorama en de fijne rust van deze plaats zijn allemaal kenmerkend voor Isolalunga als een dorp. Het strand en de zee kunnen binnen een paar minuten met de auto worden bereikt vanuit Isolalunga. Daarnaast kunt u ook fijne dagexcursies maken naar nabij gelegen steden zoals Imperia, Porto Maurizio en Sanremo. Als u graag gaat rondneuzen op de wekelijkse markten, dan moet u zeker de markt in Oneglia bezoeken.

Isolalunga is een buitenwijk van de stad Dolcedo en het ligt op de oostelijke hellingen van de Prino vallei. Het dorp werd al bewoond in de vroege middeleeuwen en werd deel van Dolcedo in de 12de eeuw. De dichtbij elkaar gelegen stenen huizen vormden een verdediging voor het dorp tegen piraten. Net als veel andere kustdorpen, werd Isolalunga meerdere malen aangevallen door piraten in de middeleeuwen.

Isolalunga hoort bij de gemeente Dolcedo en is een van de dorpen in de provincie Imperia, gelegen in de regio Ligurië. Er zijn verschillende andere dorpen in de buurt van Isolalunga zoals Torrazza (5,1 kilometer), Bellissimi (5,1 kilometer) en Caramagna Ligure (4,5 kilometer). Vanuit de richting Genua, neemt u vanaf de snelweg de afslag voor Imperia Ovest en dan volgt u de Via Tommaso en Via Littardi tot aan Colla en daarna volgt u de SP41 tot aan Isolalunga.


Vakantiehuizen en vakantie appartementen in Ligurië Imperia Dolcedo IsolalungaCasa Isolabella

Holiday rental in Ligurië Imperia (Dolcedo)

Huisdieren op verzoek, Terrasse, AussenSitzplatzimGruenen, AussenBBQ, AussenPrivaterParkplatz, Gartenmoebel, Washing machine, 7 slaapkamers(s) Twee gescheiden slaapkamers Klein terras Woonkamer met slaapbank

Pets on request
Washing Machine
BBQ
Details

meer Vakantie appartement - Vakantiehuizen in Isolalunga

*Genoemde afstanden zijn, indien niet anders vermeld, weergegeven in autominuten. ** Zwembaden zijn, indien niet anders vermeld, vanaf begin juni tot einde september te gebruiken.

BlumenRiviera GmbH

Vakantiehuizen & accommodatie huur in Ligurië

Ossannastraße 7
80999 München
Duitsland
0049 170 48 58 68 6
info@blumenriviera.de

11 Jan - 14 Okt | Ma - Wo & Vr - Za: 10 - 19 uur, Zo: 12 - 18 uur
15 Okt - 10 Jan | Ma - Do: 14 - 18 uur

© 2000 - 2018 BlumenRiviera GmbH Vakantiehuizen & accommodatie huur in Ligurië

Fouten en wijzigingen voorbehouden, aanbod geheel vrijblijvend.

       
Last Update: 15.04.2018 21:02:01