Type of accommodation

More options

Diano San Pietro

Colla

Colla

Diano San Pietro, Imperia

Dit is een rustig dorp te midden van de adembenemende natuur

De talrijke excursiemogelijkheden zorgen voor de perfecte actieve vakantie

Reistips

Reistips

Wanneer u door de middeleeuwse straatjes loopt, voorbij het beekje naar het Diano San Pietro kerkplein, dan vindt u een slager, twee supermarkten en een drogisterij. Het dorp is gelegen achter de kustplaats Diano Marina en is daarom een goed uitgangspunt voor allerlei soorten vakanties. Liefhebbers van de natuur zullen zeker aan hun trekken komen in Colla. De mooie bergwandel- en mountainbikeroutes door de olijfgroeves zijn uniek.

Het strand in Diano Marina is ook de moeite van een bezoek waard. U kunt lekker ontspannen en van de zon en de zee genieten. Restaurants, bars en ijssalons zullen zo nu en dan voor een verfrissing zorgen. Andere mooie stranden, attracties, musea en winkelstraten kunnen in de omringende steden worden gevonden zoals Imperia, Andora en Alassio.

Geschiedenis

Geschiedenis

De unieke mooie regio Ligurië genaamd, ligt in het noordwesten van West-Italië en het mooie dorp Diano San Pietro met het dorp Colla zijn gelegen in de provincie Imperia. 

Colla betekent nek in het Italiaans, en het werd hier gebruikt om het bovenste deel van een berg te beschrijven, en in dit geval, de locatie van het dorp in de voetheuvels van de Maritieme Alpen. Vanuit hier heeft u een fantastisch uitzicht over het gebied en kunt u snel bij de vele wandel- en fietspaden komen. Er zijn twee manieren om van Diano San Pietro naar Colla te gaan. De langere weg die geleidelijk de heuvel opgaat of ‘scorciatoia’, en de kortere, directe weg de heuvel op die u snel te voet of met de fiets naar het dorp brengt (deze weg is alleen voor voetgangers en fietsers).

Hoe te bereiken

Hoe te bereiken

Colla is deel van de gemeente Diano San Pietro en is een dorp in de provincie Imperia, gelegen in de regio Ligurië. Vanuit de richting Genua/Nizza, neemt u de afslag op de snelweg voor San Bartolomeo al Mare en dan gaat u richting Diano Marina. Vanuit Diano Maria gaat u richting Diano San Pietro. Wanneer u in Diano San Pietro aankomt, slaat u rechtsaf richting Colla en u volgt deze weg tot aan Via G. Buonavera aan de rechterkant. U bent dan in Colla.

© 2000 - 2020 BlumenRiviera GmbH Vakantiehuizen & accommodatie huur in Ligurië

Fouten en wijzigingen voorbehouden, aanbod geheel vrijblijvend..

Last Update: 17.04.2018 01:05:46