Dit kwartaal behoort tot de stad  
Diano San Pietro

Dit is een rustig dorp te midden van de adembenemende natuur

De talrijke excursiemogelijkheden zorgen voor de perfecte actieve vakantie

Wanneer u door de middeleeuwse straatjes loopt, voorbij het beekje naar het Diano San Pietro kerkplein, dan vindt u een slager, twee supermarkten en een drogisterij. Het dorp is gelegen achter de kustplaats Diano Marina en is daarom een goed uitgangspunt voor allerlei soorten vakanties. Liefhebbers van de natuur zullen zeker aan hun trekken komen in Colla. De mooie bergwandel- en mountainbikeroutes door de olijfgroeves zijn uniek.

Het strand in Diano Marina is ook de moeite van een bezoek waard. U kunt lekker ontspannen en van de zon en de zee genieten. Restaurants, bars en ijssalons zullen zo nu en dan voor een verfrissing zorgen. Andere mooie stranden, attracties, musea en winkelstraten kunnen in de omringende steden worden gevonden zoals Imperia, Andora en Alassio.

De unieke mooie regio Ligurië genaamd, ligt in het noordwesten van West-Italië en het mooie dorp Diano San Pietro met het dorp Colla zijn gelegen in de provincie Imperia. 

Colla betekent nek in het Italiaans, en het werd hier gebruikt om het bovenste deel van een berg te beschrijven, en in dit geval, de locatie van het dorp in de voetheuvels van de Maritieme Alpen. Vanuit hier heeft u een fantastisch uitzicht over het gebied en kunt u snel bij de vele wandel- en fietspaden komen. Er zijn twee manieren om van Diano San Pietro naar Colla te gaan. De langere weg die geleidelijk de heuvel opgaat of ‘scorciatoia’, en de kortere, directe weg de heuvel op die u snel te voet of met de fiets naar het dorp brengt (deze weg is alleen voor voetgangers en fietsers).

Colla is deel van de gemeente Diano San Pietro en is een dorp in de provincie Imperia, gelegen in de regio Ligurië. Vanuit de richting Genua/Nizza, neemt u de afslag op de snelweg voor San Bartolomeo al Mare en dan gaat u richting Diano Marina. Vanuit Diano Maria gaat u richting Diano San Pietro. Wanneer u in Diano San Pietro aankomt, slaat u rechtsaf richting Colla en u volgt deze weg tot aan Via G. Buonavera aan de rechterkant. U bent dan in Colla.


Vakantiehuizen en vakantie appartementen in Ligurië Imperia Diano San Pietro Colla

Ca Rina

Vakantie appartementen in Ligurië Imperia Diano San Pietro (Colla)

circa 5 min. vanaf zee*, Huisdieren op verzoek, Balkon, Parkeerplaats, 4 Slaapkamer(s), Wasmachine, Zeezicht, Panoramisch uitzicht, Satelliet/TV, Kleine tuin, Terras, Barbecue toegestaan,

Huisdieren op verzoek
Wasmachine
Barbecue
TV
Parkeerplaats
Details

-20%

Last Minute icon

Casa Sottovento

Vakantie appartementen in Ligurië Imperia Diano San Pietro (Colla)

circa 10 min. vanaf zee*, Huisdieren zijn niet toegestaan, Parkeerplaats, 2 Slaapkamer(s), Wasmachine, Zeezicht, Panoramisch uitzicht, Terras, Barbecue toegestaan,

Huisdieren zijn niet toegestaan
Wasmachine
Barbecue
Parkeerplaats
Details


meer Vakantie appartement - Vakantiehuizen in Colla

*Genoemde afstanden zijn, indien niet anders vermeld, weergegeven in autominuten. ** Zwembaden zijn, indien niet anders vermeld, vanaf begin juni tot einde september te gebruiken.

BlumenRiviera GmbH

Vakantiehuizen & accommodatie huur in Ligurië

Ossannastraße 7
80999 München
Duitsland
0049 170 48 58 68 6
info@blumenriviera.de

11 Jan - 14 Okt | Ma - Wo & Vr - Za: 10 - 19 uur, Zo: 12 - 18 uur
15 Okt - 10 Jan | Ma - Do: 14 - 18 uur

© 2000 - 2019 BlumenRiviera GmbH Vakantiehuizen & accommodatie huur in Ligurië

Fouten en wijzigingen voorbehouden, aanbod geheel vrijblijvend.

       
Last Update: 20.01.2019 03:22:39