Type of accommodation

More options

Diano Marina

Mooi uitzicht op vakantiebestemming Diano Gorleri Gezicht op een dorp Gorleri in Ligurië Chiesa Parrocchiale in Diano Gorleri, Liguria Gezicht op een mooi dorp Gorleri Een romantische straat in Diano Gorleri Chiesa Parrocchiale in Diano Gorleri, Liguria

Gorleri

Diano Marina, Imperia

Dit is een beroemd wijndorp in de Diano Vallei

Kom en proef de specialiteiten van het dorp: malse geroosterde haas en typische Ligurische wijn

Reistips

Reistips

Gorleri staat erg bekend voor de culinaire specialiteit, ‘Coniglio alla Gorleria’. Dit is een bijzonder smakelijk geroosterde haas, een gerecht dat ver buiten de stadsgrenzen bekend staat. Het recept wordt al generatieslang doorgegeven. U moet beslist niet de andere delicatessen missen zoals de beroemde wijnen. De beroemde wijnkelder ‘Poggio dei Gorleri’ kunt u vinden in Gorleri. Deze en veel andere wijnmakers zullen u verwennen met lekkere en beroemde Ligurische wijn.

Het panoramische uitzicht vanuit het dorp over de hele Diano vallei is ook adembenemend. Wie van het strand en zee houdt, kan binnen een paar minuten met de auto in een van de kustplaatsen komen, waar u lekker kunt ontspannen.

Geschiedenis

Geschiedenis

Gorleri is een klein dorp in de gemeente Diano Marina. Het dorp ligt boven de kustplaats en ligt precies tussen Diano Marina en de provinciehoofdstad Imperia. Gorleri was al bewoond in de vroege middeleeuwen en werd bij de gemeente Diano Marina gevoegd in de 12de eeuw, samen met andere dorpen.

Hoe te bereiken

Hoe te bereiken

Gorleri maakt deel uit van de gemeente Diano Marina en is een dorp in de provincie Imperia, gelegen in de regio Ligurië. Er zijn verschillende andere dorpen in de buurt van Gorleri zoals Oneglia (4,8 kilometer), Sereta (1,5 kilometer) en Calderina (3,4 kilometer). Neem vanuit de richting Genua de afslag op de snelweg voor Imperia Est en dan de weg naar Svincolo Imperia tot aan uw bestemming, Gorleri.

© 2000 - 2022 BlumenRiviera GmbH Vakantiehuizen & accommodatie huur in Ligurië

Fouten en wijzigingen voorbehouden, aanbod geheel vrijblijvend..

Last Update: 17.04.2018 01:05:46