Dit kwartaal behoort tot de stad  
Diano Marina

Dit is een beroemd wijndorp in de Diano Vallei

Kom en proef de specialiteiten van het dorp: malse geroosterde haas en typische Ligurische wijn

Gorleri staat erg bekend voor de culinaire specialiteit, ‘Coniglio alla Gorleria’. Dit is een bijzonder smakelijk geroosterde haas, een gerecht dat ver buiten de stadsgrenzen bekend staat. Het recept wordt al generatieslang doorgegeven. U moet beslist niet de andere delicatessen missen zoals de beroemde wijnen. De beroemde wijnkelder ‘Poggio dei Gorleri’ kunt u vinden in Gorleri. Deze en veel andere wijnmakers zullen u verwennen met lekkere en beroemde Ligurische wijn.

Het panoramische uitzicht vanuit het dorp over de hele Diano vallei is ook adembenemend. Wie van het strand en zee houdt, kan binnen een paar minuten met de auto in een van de kustplaatsen komen, waar u lekker kunt ontspannen.

Gorleri is een klein dorp in de gemeente Diano Marina. Het dorp ligt boven de kustplaats en ligt precies tussen Diano Marina en de provinciehoofdstad Imperia. Gorleri was al bewoond in de vroege middeleeuwen en werd bij de gemeente Diano Marina gevoegd in de 12de eeuw, samen met andere dorpen.

Gorleri maakt deel uit van de gemeente Diano Marina en is een dorp in de provincie Imperia, gelegen in de regio Ligurië. Er zijn verschillende andere dorpen in de buurt van Gorleri zoals Oneglia (4,8 kilometer), Sereta (1,5 kilometer) en Calderina (3,4 kilometer). Neem vanuit de richting Genua de afslag op de snelweg voor Imperia Est en dan de weg naar Svincolo Imperia tot aan uw bestemming, Gorleri.


Vakantiehuizen en vakantie appartementen in Ligurië Imperia Diano Marina Gorleri
meer Vakantie appartement - Vakantiehuizen in Gorleri

*Genoemde afstanden zijn, indien niet anders vermeld, weergegeven in autominuten. ** Zwembaden zijn, indien niet anders vermeld, vanaf begin juni tot einde september te gebruiken.

BlumenRiviera GmbH

Vakantiehuizen & accommodatie huur in Ligurië

Ossannastraße 7
80999 München
Duitsland
0049 170 48 58 68 6
info@blumenriviera.de

11 Jan - 14 Okt | Ma - Wo & Vr - Za: 10 - 19 uur, Zo: 12 - 18 uur
15 Okt - 10 Jan | Ma - Do: 14 - 18 uur

© 2000 - 2018 BlumenRiviera GmbH Vakantiehuizen & accommodatie huur in Ligurië

Fouten en wijzigingen voorbehouden, aanbod geheel vrijblijvend.

       
Last Update: 15.04.2018 21:02:01