Type of accommodation

More options

Diano Marina

Diano Sereta

Diano Sereta

Diano Marina, Imperia

Dit is een klein dorp met goedonderhouden middeleeuwse huizen en straatjes

U moet absoluut de heerlijke olijfproducten proeven die geproduceerd worden door de olijfboeren in het gebied

Reistips

Reistips

Het dorp ligt in het midden van een prachtige natuurlijke omgeving. Het meest prominent in het gebied zijn de olijfgroeves. U kunt olijven en olijfproducten kopen, terwijl u een wandeling maakt door de olijfgroeves. Het heuvelachtige landschap is ideaal voor lange wandelingen en fietstochten.

Geschiedenis

Geschiedenis

Het dorp Diano Sereta ligt op 2,85 kilometer van Diano Marina en ongeveer 200 meter boven de zeespiegel op een heuvel op de zuidelijke hellingen van de Maritieme Alpen.

Diano Sereta is een dorp in de gemeente Diano Marina. Het dorp was een toevluchtsoord voor mensen die vluchtten tijdens de aanvallen door de Saracenen. De huizen zijn gedeeltelijk gefortificeerd en moeilijk toegankelijk. Het dorp werd deel van de gemeente Diano Marina in de 12de eeuw.

Hoe te bereiken

Hoe te bereiken

Diano Sereta hoort bij de gemeente Diano Marina en is een van de dorpen in de provincie Imperia, gelegen in de regio Ligurië. Er zijn verschillende andere dorpen in de buurt van Diano Sereta, bijvoorbeeld Gorleri (1,5 kilometer), Muratori (1,8 kilometer) en Calderina (1,7 kilometer). Vanuit de richting Genua, neemt u vanaf de snelweg de afslag voor San Bartolomeo al Mare, dan volgt u de SS1 richting San Remo en dan slaat u af bij Via Diano Calderina naar Diano Sereta.

© 2000 - 2019 BlumenRiviera GmbH Vakantiehuizen & accommodatie huur in Ligurië

Fouten en wijzigingen voorbehouden, aanbod geheel vrijblijvend..

Last Update: 17.04.2018 01:05:46