Type of accommodation

More options

Diano Castello

Een romantische straat in Varcavello, Ligurië Een weergave van een kerk in Vacaville

Varcavello

Diano Castello, Imperia

Dit is een eeuwenoud bergdorp met prachtige uitzichten

De mooie natuurlijke omgeving biedt rust en ontspanning

Reistips

Reistips

Het landschap rond Varcavello is een paradijs voor bergwandelaars en actieve vakantiegangers. Het magnifieke uitzicht over de kust en het landschap met de olijfgroeves doen menig hart sneller kloppen. Liefhebbers van cultuur zullen betoverd worden door het indrukwekkende kasteel in Diano Castello. Het ligt prachtig op een heuvel boven Varcavello.

Het is mogelijk om eten te kopen voor een lekkere barbecue of een picknick in de natuur bij een van de twee Alimentari’s in Varcavello tijdens een wandeling met z’n tweeën, met de hele familie of alleen.

De meeste stranden zijn zandstranden die langzaam aflopen in de zee. U kunt bij het strand en bij de kust komen binnen een paar minuten met de auto.

Het milde klimaat is de regio Ligurië kan ook makkelijk worden gemerkt in Varcavello. Een vakantie in een vakantiehuis is ideaal om te ontspannen.

Geschiedenis

Geschiedenis

Het dorp werd al eeuwenlang geleden bewoond en het werd bij de stad Diano Castello gevoegd in de vroege middeleeuwen. Het eeuwenoude dorp Varcavello is gelegen op 3 kilometer van de kust in de provincie Imperia. De inwoners leefden vooral van de olijventeelt en landbouw. Een kasteel werd gebouw boven Varcavello vanwege de strategisch gunstige locatie.

Hoe te bereiken

Hoe te bereiken

Varcavello hoort bij de gemeente Diano Castello en is een dorp in de provincie Imperia, gelegen in de regio Ligurië. De nabijheid van Diano Marina en Diano Castello is ook erg handig, beide plaatsen kunnen te voet worden bereikt. Er zijn verschillende andere dorpen in de buurt van Varcavello zoals Diano Castello (1,4 kilometer), Muratori (3,5 kilometer) en Diano Marina (1,9 kilometer). Vanuit de richting Genua, neemt u vanaf de snelweg de afslag voor San Bartolomeo al Mare, dan volgt u de SP34 en dan de SP37 richting Diano Castello.

© 2000 - 2019 BlumenRiviera GmbH Vakantiehuizen & accommodatie huur in Ligurië

Fouten en wijzigingen voorbehouden, aanbod geheel vrijblijvend..

Last Update: 17.04.2018 01:05:46