Type of accommodation

More options

Ferienhaus Italien Ferienwohnung / Imperia / Cesio / Colle di San Bartolomeo

Cesio

Colle di San Bartolomeo

Colle di San Bartolomeo

Cesio, Imperia

Dit is een klein, slaperig bergdorp met een panoramisch uitzicht

Het is een ideaal uitgangspunt voor bergwandelingen en mountainbiketochten

Reistips

Reistips

Colle di San Bartolomeo is een kleine slaperig bergdorp boven Cesio. Het dorp ligt op 620 meter boven de zeespiegel aan de grens met Pieve di Teco en Cesium.

Vanuit hier heeft u een prachtig uitzicht over de Impero en Arroscia Vallei. Daarnaast kunt u mooie tochten maken vanuit deze plaats. Het Ligurische achterland heeft veel te bieden voor wie wil mountainbiken, bergwandelen of klimmen.

Er zijn ook goede mogelijkheden voor excursies voor vakantiegangers die liever gezellig tijd met elkaar willen doorbrengen of om een rustige tijd te hebben met familie. De provinciehoofdstad Imperia is zeker een dagtocht waard. U kunt een van de vele musea hier bezoeken, wat gaan winkelen of tijd doorbrengen op het strand.

Geschiedenis

Geschiedenis

Het kleine dorp is deel van de gemeente Cesio in de provincie Imperia. Het werd gesticht in de middeleeuwen en bij de provincie Imperia gevoegd in de 12de eeuw nadat het deel werd van de gemeente Cesio. 

Hoe te bereiken

Hoe te bereiken

Colle di San Bartolomeo is deel van de gemeente Cesio en is een dorp in de provincie Imperia, gelegen in de regio Ligurië. Er zijn verschillende andere dorpen in de buurt van Colle di San Bartolomeo zoals Calderara (4,8 kilometer), Cesio (3,4 kilometer) en Caravonica (4 kilometer). Vanuit de richting Genua, neemt u de afslag op de snelweg voor Albenga en dan slaat u af voor de SP582 richting Colle di San Bartolomeo. Vanuit daaruit neemt u de SS453, dan de SP20 en u volgt de SP21 tot aan Colle di San Bartolomeo.

© 2000 - 2019 BlumenRiviera GmbH Vakantiehuizen & accommodatie huur in Ligurië

Fouten en wijzigingen voorbehouden, aanbod geheel vrijblijvend..

Last Update: 17.04.2018 01:05:46