Type of accommodation

More options

Cervo

Tovo Faraldi

Tovo Faraldi

Cervo, Imperia

Dit is een klein bergdorp met een unieke natuurlijke omgeving

Het is een ideaal uitgangspunt voor veel verschillende activiteiten

Reistips

Reistips

Het dorp ligt idyllisch op een heuvel op ongeveer 350 meter boven de zeespiegel. Het adembenemende uitzicht over de bergen is uniek.

Sportliefhebbers zullen zeker aan hun trekken komen in Tovo Faraldi. De rustige weg, die Tovo Faraldi verbindt met de naburige dorpen is ideaal om rustig te joggen of te wandelen. U kunt ook vanuit hier wandelingen maken naar de naburige dorpen.

Tovo Faraldi is ook een goed uitgangspunt voor watersport, omdat de nabijgelegen kustplaatsen genoeg te bieden hebben. De stranden van Diano Marina, Cervo en San Bartolomeo al Mare zijn ideaal om te zeilen, surfen, zwemmen en duiken. De lange zandstranden en de ruigere rotskust bieden grote variëteit. Als u dat zoekt, dan kunt u hier een perfecte mogelijkheid hebben om van uw vakantie hier een actieve vakantie vol belevenissen te maken.

De oude oliemolen ‘Sangue’ in Tovo Faraldi is de moeite waard om te bekijken. Het werd ooit aangedreven door dieren en heeft nu zijn plaats gevonden in Tovo Faraldi. Als u meer wilt beleven, dan bent u ook niet ver weg van meer dingen om te doen.

U kunt een korte tocht maken door de dorpen en stadjes in de buurt, en daar heeft u de keuze uit druipsteengrotten, talrijke markten, mooie bloeiende tuinen en nog veel meer. U zult alles wat u maar als een toerist nodig heeft vinden in de nabijgelegen kustdorpen: restaurants, bars, nachtclubs, apotheken en allerlei soorten winkels.

Geschiedenis

Geschiedenis

Tovo Faraldi hoort bij de mooie kustplaats Cervo, samen met Villa Faraldi, Deglio Faraldi en Riva Faraldi. Tovo Faraldi werd deel van de provincie Imperia in de middeleeuwen en werd opgenomen in de gemeente Cervo.

Hoe te bereiken

Hoe te bereiken

Tovo Faraldi hoort bij de gemeente Cervo en is een dorp in de provincie Imperia, gelegen in de regio Ligurië. Er zijn een aantal andere dorpen in de buurt van Tovo Faraldi zoals Tovetto (1 kilometer), Villa Faraldi (1,9 kilometer) en Chiappa (4,4 kilometer). Vanuit de richting Genua neemt u vanaf de snelweg de afslag voor San Bartolomeo al Mare en dan volgt u de SP34 tot Via Piave in Villa Faraldi.

© 2000 - 2019 BlumenRiviera GmbH Vakantiehuizen & accommodatie huur in Ligurië

Fouten en wijzigingen voorbehouden, aanbod geheel vrijblijvend..

Last Update: 17.04.2018 01:05:46