Type of accommodation

More options

Boscomare in Italië | Provincie Imperia, Ligurië

Gelegen in de bovenste vallei van de rivier San Lorenzo, Vind u een uitstekende olijfolie die u kunt proeven als u Boscomare bezoekt tijdens uw verblijf in Ligurië, Italië.

Boscomare

Boscomare

Boscomare

Imperia

Een klein rustig dorp op de Croce berg

Van hieruit kunt u wandelexcursies maken of gewoon een bezoek brengen aan de kleine kerk in het gebied

Reistips

Reistips

Boscomare werd gebouwd onder een eeuwenoude toren in een olijfgroeve. Iedere bezoeker van dit kleine, rustige dorp zal zich terugvinden in een wereld ver weg van alle drukte van het dagelijkse leven. Geniet van de rust van de bergen, het adembenemende uitzicht over de olijfgroeves en de frisse bries van de zee en bergen. Als u iets verder doorgaat op deze weg door Boscomare, dan vindt u kleine bloeiende lavendelvelden.

Vanwege de idyllische bergen is Boscomare een uitstekend uitgangspunt om de Blumenriviera te ontdekken. Binnen een paar minuten komt u bij interessante locaties voor een excursie, bijvoorbeeld het heksendorp Molini di Triora en het strand van de populaire kustplaats San Lorenzo al Mare zijn op maar 10 kilometer afstand. Boscomare is ook een perfect uitgangspunt en uitstekende bestemming voor wandel- en fietstochten.

Geschiedenis

Geschiedenis

U kunt hier uitstekende en fantastisch ontworpen muurschilderingen bewonderen en ook de Saracenen toren uit de 15de eeuw terwijl u een wandeling maakt door de historische straatjes.

Boscomare was lange tijd onder bestuur van de aartsbisschop van Genua. De buitenmuren van de oude kerk van St Bernhard dateert uit deze tijd. Er is een houten standbeeld van St Bernhard in deze kerk, dat ons zou moeten herinneren aan de strijd tussen goed en kwaad. Als u de tijd neemt om het kerkhof te bezoeken, dan ziet u de Loggia met twee ronde bogen.

Hoe te bereiken

Hoe te bereiken

Boscomare is een van de dorpen in de provincie Imperia gelegen in de regio Ligurië. Er zijn een aantal andere dorpen niet ver van Boscomare zoals: Pietrabruna (4,3 kilometer), Lingueglietta (3,8 kilometer) en Civezza (13,6 kilometer). Vanuit de richting San Lorenzo al Mare, neemt u de SP45 en rijdt u ongeveer 9,8 kilometer richting Boscomare.

© 2000 - 2019 BlumenRiviera GmbH Vakantiehuizen & accommodatie huur in Ligurië

Fouten en wijzigingen voorbehouden, aanbod geheel vrijblijvend..

Last Update: 17.04.2018 01:05:46