Type of accommodation

More options

Borgomaro

San Lazzaro Reale

San Lazzaro Reale

Borgomaro, Imperia

Reistips

Reistips

De dorpsparochiekerk uit de 16de eeuw en de triptiek met de Maagd Maria en kind door de schilder Guidi da Ranzo zijn van bijzonder belang. Daarnaast zijn er schilderijen te zien in de kerk die onder meer Johannes de Doper, Maria Magdalena en Catherina van Siena voorstellen. Een goedonderhouden brug uit de 15de eeuw loopt over de Tresendo rivier en is een mooie bezienswaardigheid in het dorp. Het Santa Maria Bambina Oratorium is ook een interessante bestemming in San Lazzaro.

Het feest van St Lazarus is een indrukwekkend spektakel in de zomer en het inspireert iedere bezoeker met de levensvreugde van de inwoners en de Ligurische mentaliteit.

De inwoners van het dorp leven voornamelijk van de landbouw en het verbouwen van olijven, wat al wordt gesuggereerd door de aanwezigheid van veel groene olijfgroeves rond het dorp. Dankzij de veelzijdige vegetatie in de regio, lopen er talrijke bergwandel- en fietspaden door de regio, waarbij u van Ligurië’s natuurschoon en de naburige dorpjes kunt genieten. Bezoekers zullen winkels en kleine Ligurische restaurants vinden op ongeveer 2 kilometer afstand van de belangrijkste stad Borgomare.

Geschiedenis

Geschiedenis

San Lazzaro is deel van de gemeente Borgomare in de provincie Imperia. Het dorp telt 105 inwoners en ligt op 170 meter boven de zeespiegel. De plaats heeft die speciale Ligurische flair met de smalle straatjes en de mooie oude gebouwen. Wie zou er niet een vakantie in een vakantiehuis willen doorbrengen?

Hoe te bereiken

Hoe te bereiken

San Lazzaro maakt deel uit van de gemeente Borgomare in de provincie Imperia, gelegen in de regio Ligurië. Er zijn verschillende andere dorpen in de buurt van San Lazzaro zoals Candeasco (3,6 kilometer), Borgomaro (1,9 kilometer) en Garsi (1,9 kilometer). Vanuit de richting Genua, neemt u de afslag vanaf de snelweg voor Imperia Est en dan volgt u de SS28 Via Torino tot aan San Lazzaro Reale.

© 2000 - 2019 BlumenRiviera GmbH Vakantiehuizen & accommodatie huur in Ligurië

Fouten en wijzigingen voorbehouden, aanbod geheel vrijblijvend..

Last Update: 17.04.2018 01:05:46