Type of accommodation

More options

Borgomaro in Italië | Provincie Imperia, Ligurië

Geniet uw vakantie in het achterland van Ligurië, Italië.

Borgomaro

Borgomaro

Borgomaro

Imperia

Een klein dorp met een middeleeuwse oorsprong in de Maro rivier vallei

Ontdek de natuurlijke omgeving tijdens het wandelen en hiken door het bergachtige landschap, kastanjebossen en het groene grasland

Reistips

Reistips

Het gemeentelijke district van Candeaso kon tot de vorige eeuw uitsluitend worden bereikt per muilezel pad. U vindt er een parochiekerk die gewijd is aan San Bernardino da Siena, die ooit in Candeasco verbleef. Het is tevens de plaats waar de familie Marvaldi, de architecten van de Ligurische Barokke stijl in de provincie Imperia, oorspronkelijk vandaan kwam.

Geschiedenis

Geschiedenis

Borgomaro, het middelpunt van Maro Vallei, bevond zich op de heuvel waar we vandaag de dag het Maro Castello (Castrum Macri) vinden - een aantal huizen aan de voet van de ruïnes van wat ooit de belangrijkste vesting van het achterland van Oneglia was.

Hoe te bereiken

Hoe te bereiken

Borgomaro is onderdeel van de gemeente San Lazzaro en is een van de dorpen in de provincie Imperia, gelegen in de regio Ligurië. Niet ver van Borgomaro zijn andere dorpen te vinden zoals: Candeasco (1,7 kilometer), Lucinasco (9,7 kilometer) en Ville San Sebastiano (5,6 kilometer). Vanuit de richting Imperia neemt u de SS28 richting Torino en rijdt u voorbij Pontedassio. Wanneer u bij Sarola aankomt, gaat u links richting Borgomaro.

© 2000 - 2019 BlumenRiviera GmbH Vakantiehuizen & accommodatie huur in Ligurië

Fouten en wijzigingen voorbehouden, aanbod geheel vrijblijvend..

Last Update: 17.04.2018 01:05:46