Arenzano

Genova

Populaire kustplaats vlakbij Genua

Duiken, wandelen, fietsen en feesten – de diversiteit in Arenzano is indrukwekkend

De Pista Ciclabile loopt van Arenzano via Cogoleto tot vlak voor Varazze, u zult een fietsverhuurbedrijf vinden bij de ingang tot de haven.

Een evenement voor wandelaars: Mare & Monti trekt wandelaars aan vanuit de hele wereld. Het evenement bestaat uit optochten, straatfeesten en culturele bijeenkomsten. Als een regel, bestaat de wandeling uit drie of vier paden die door de straten van de stad leiden tot verschillende bergwandelpaden.

Het park en de Negrotto Cambasio Villa kan de hele dag door worden bezocht van 8 uur ’s morgens tot 6 uur ’s avonds.

Danslessen worden elke zomer georganiseerd in de Figoli Villa met in samenwerking met bekende namen uit de wereld van ballet uit binnen- en buitenland. Veel concerten worden georganiseerd samen met de muziekacademie van Arenzano, het Arenzano stadsorkest en andere muziek- en zangscholen.

De Arenzanese Focaccia is een typisch gerecht voor Arenzano en wordt bereid als de beroemde Focaccia maar alleen met kaas bovenop.

Arenzano heeft een erg mooie kustlijn langs de Via Aurelia met de vele palmbomen

Het eerste onderwaterduik bad werd geopend op 8 juni 2008 [26], het is de enige in Italië met een diepte van 15 meter en een totaal oppervlak van 1200 vierkante meter.

Het bad werd mogelijk gemaakt door de regio Ligurië en in samenwerking met Toscane, de regio Sardinië en het ministerie van Industrie. Het is een trainingscentrum voor duikscholen met elementen van gewapend beton.

Volgens historische bronnen ontstond hier in de eerste eeuw na Christus onder het Romeinse Rijk een nederzetting. Alleen de oude naam van de stad, Arentianis, is overgenomen van het bezit van de Ligurische Arentii familie. De historische transformatie van het centrum en de omringende dorpen vond plaats in de vroege middeleeuwen vanwege de nabijheid van de stad Genua.

De stad werd aangevallen door de Barbaren in de Middeleeuwen en bezet door de Saracenen in de tiende eeuw en hetzelfde gebeurde met het gebied dat viel onder March Obertenga, dat in het bezit was van de Lombardische familie die bekend staat als de ‘Oberthengi’ en dat weer tot leven kwam nadat de Saracenen werden verslagen. Documenten en aanwijzingen uit de twaalfde eeuw doen verhaal over de oude en belangrijkste activiteiten van de stad Arenzano: scheepsbouw, maritieme zeevaarders die mensen naar de Genovese kolonies brachten, naar Corsica, de Zwarte Zee en het verre oosten.

Deze kustplaats ten westen van Genua kunt u bereiken via de A10 snelweg, de Via Aurelia kustweg of met de trein.

Vakantiehuizen en vakantie appartementen in Ligurië Genova Arenzano


meer Vakantie appartement - Vakantiehuizen in Arenzano

*Genoemde afstanden zijn, indien niet anders vermeld, weergegeven in autominuten. ** Zwembaden zijn, indien niet anders vermeld, vanaf begin juni tot einde september te gebruiken.

BlumenRiviera GmbH

Vakantiehuizen & accommodatie huur in Ligurië

Ossannastraße 7
80999 München
Duitsland
0049 170 48 58 68 6
info@blumenriviera.de

11 Jan - 14 Okt | Ma - Wo & Vr - Za: 10 - 19 uur, Zo: 12 - 18 uur
15 Okt - 10 Jan | Ma - Do: 14 - 18 uur

© 2000 - 2018 BlumenRiviera GmbH Vakantiehuizen & accommodatie huur in Ligurië

Fouten en wijzigingen voorbehouden, aanbod geheel vrijblijvend.

       
Last Update: 15.04.2018 21:02:01