Type of accommodation

More options

Albenga

Garlenda

Garlenda

Albenga, Savona

Dit is een klein bergdorp in het midden van de groene omgeving

Kom en beleef de verschillende activiteiten rond het dorp

Reistips

Reistips

Garlenda wordt omringd door een prachtig groen landschap en de mensen hier zijn erg vriendelijk. Tijdens een excursie door de groene omgeving, zult u steeds weer versteld staan van de unieke omgeving in deze regio.

De plaats is ook een ideaal uitgangspunt voor lange wandelingen door de bossen en over de weilanden. Lange bergwandel- en fietstochten door het achterland kunnen ook vanuit Garlenda worden georganiseerd.

Er zijn ook veel evenementen in Garlenda. Van april tot december kunt u sportevenementen zien, van de zomer- en lentefestivals genieten en er zijn ook muziekevenementen.

Golfers opgelet! Een van de meest beroemde golfbanen in heel Italië ligt hier in Garlenda.

De golfclub is een mooie 18-hole golfbaan. Voor alle leden en gasten, die voor het eerst komen, is er een mooi zwembad dat is omgeven door de mooie natuur. Daarnaast is er de mogelijkheid om een erg goed uitgeruste fitness studio te bezoeken. Er zijn altijd veel prominente mensen in de golfclub die u kunt ontmoeten. Het is gelegen aan de Via del Golf 7, 17033 Garlenda (SV).

Is golf niet uw sport? Dan kunt u ook gaan tennissen.

Daarnaast kunt u ook het zandstrand in Alassio bereiken binnen een paar minuten met de auto.

Geschiedenis

Geschiedenis

Het dorp Garlenda hoort bij de gemeente Albenga en ligt in de provincie Savona.

Het dorp werd in de vroege middeleeuwen gesticht en werd bij de provincie Savona gevoegd. In de middeleeuwen werd Garlenda deel van de gemeente Albenga.

Hoe te bereiken

Hoe te bereiken

Garlenda hoort bij de gemeente Albenga en is een dorp in de provincie Savona, gelegen in de regio Ligurië. In de buurt van Garlenda liggen verschillende andere dorpen zoals Mamoreo (7,9 kilometer), Paravenna (5,1 kilometer) en Cascina (2,1 kilometer). Vanuit richting Genua, neemt u de afslag voor Albenga, dan volgt u de Strada Statale 1. Vanuit hier, neemt u de Via Aurelia richting Via Roma/Strada Provinciale 6 (SP6) bij Garlenda.

© 2000 - 2019 BlumenRiviera GmbH Vakantiehuizen & accommodatie huur in Ligurië

Fouten en wijzigingen voorbehouden, aanbod geheel vrijblijvend..

Last Update: 17.04.2018 01:05:46